Како манифестовати и шта манифест значи? (2022)

Манифестација је одувек била велика реч у велнесу и духовном свету, али однедавно и интересовање за учење како се манифестовати је експоненцијално порасла јер, добро, да се разумемо: ако желимо да у свом животу манифестујемо чуда, 2020 је година за то. Али шта је заправо манифестација на првом месту?

„Манифестација тражи оно што желите, а затим очекујете да то добијете“, главни тренер манифестацијеКатхлеен Цамеронкаже ХеллоГигглес. „Све у вашем физичком свету тренутно је манифестација. Дом у коме живите, посао или посао који имате, начин на који проводите дане. "

Способност „манифестовања“ било чега звучи магично, зар не? То је скоро као да извучете зеку из шешира након што сте изговорили: "Абракадабра!" Али да ли је заиста тако лако? Скептици би могли помислити да концепт могућности да се манифестује било шта и све звучи више од мало „ву ву“. Међутим, Сханна Лее, интуитивни исцелитељ и ауторФреквенција душе: Ваш здрав, пробуђен и аутентичан живот, истиче да је права манифестација повезана са квантном науком.

„Основно правило у квантна наука је да не можете посматрати свет такав какав јесте јер посматрање мења молекуларну структуру стварности “, каже она. “Чињеница да посматрање мења стварност значи да стварност није фиксна, да посматрање неке особе има моћ да промени стварност. Не само да имамо увид у стварност, већ смо и узрок многих промена у стварности. "

За научне штребере, квантна теорија нам говори да је електрон и честица и талас, што значи да никада не можемо бити сигурни како ће се понашати. За сваку познату честицу постоји електрично поље, а оно што перципирамо као честицу је заправо локализована вибрација тог поља.

Video: Как изглежда изпражненията при човек, който има РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО?

У смислу како се све то уклапа у манифестацију, каже Лееснабдевамо електричним пољем енергију у облику мисли и намера, што ствара судар честица, узрокујући њихово вибрирање.

„Када чујемо да је„ нова материја “откривена, то значи да смо изазвали поље вибрирају кроз нашу пажњу и намеру и сада посматрају резултирајуће вибрације “, каже Лее. „Ово је основа за разумевање начина на који људска бића могу да усмере своје мисли и намере ка могућем резултат и изазвати вибрацију у том пољу, стварајући нову материју или магнетизирајући одређени исход који ће се појавити у њиховом реалност. "

Наука на страну, ако желите да научите како да се манифестујете у свом животу, доле објашњавају стручњаци.

Како се манифестовати:

1. Морате да промените фреквенцију вибрације.

Што се тиче изражавања онога што желите у свом животу - било да се ради о новом послу, новој вези или креативности пројекат - прво морате поставити своју вибрацију на праву фреквенцију да бисте позвали оно што желите да унесете у свој живот.

„Када у садашњости ускладите вибрацију или фреквенцију верзије себе која већ доживљава жељени исход, у Поље вероватноће, можете привући - попут начина на који радио прима радио таласе на фреквенцији на коју је подешен - жељену резултат за вас у садашњости “, објашњава Траци Вебстер, коауторка, заједно са својим супругом, Стевеом Вебстером, офЗакон стварања. „Ово је разлог зашто смо тренирани да се„ већ понашамо као да имате оно што желите “. Када схватите да ова ваша верзија већ постоји и када ви можете замислити у садашњости како се осећате у овој жељеној стварности и почнете да се осећате исто у садашњости, почињете да усклађујете њену енергију и постајете то у поклон. Манифестација се односи на то где вибрирате. "

2. Имајте на уму шта одлучите да мислите.

Да би ваша вибрација одговарала ономе што желите да манифестујете, морате обратити пажњу на своје мисли и оно што износите у свет. У суштини, желите да свесно заједно стварате са универзумом тако што ћете повећати своје самопоуздање и претварати се док не успете.

„Манифестација је попут дисања. Сви то аутоматски радимо, били тога свесни или не ”, каже Лее. „Концепт да се неки људи добро манифестују, а други [није] сасвим тачан. Неки људи су постали свесни своје моћи да се манифестују, па су зато свесни начина на који усмеравају своје мисли, осећања и поступке, а други тога можда још нису свесни. ”

Video: 10 Warning Signs You Already Have Dementia

Бити свестан манифест не значи да никада немате негативне мисли или лош дан, каже Лее; међутим, то значи да доследно вежбате способност да усмери своје мисли према стварима које желите и далеко од ствари које не желите.

„На пример, ако је неко злобан према вама, типично је дозволити тој особи да вам заузме много некретнина“, каже Лее. „То може бити окидач када неко није љубазан, због чега размишљате о особи или проблему изнова и изнова.“ Уместо тога, Лее предлаже да бисте можда желели процените ситуацију и одлучите да ли је вредно вашег времена, комуницирајте са особом делећи своје праве мисли и осећања, а затим промените фокус другде. „Да би било шта остало у вашој стварности, морате да наставите да размишљате о томе и да имате емоционални одговор на то“, додаје она.

Дакле, да бисте манифестовали све добре ствари, престаните да се фокусирате на оно што не желите и почните да се фокусирате на оно што желите.

како се манифестовати

Како манифестовати и шта манифест значи? (1)

Video: 7 ЗНАКА, ЧЕ ВСЕЛЕНАТА ВИ ИЗПРАЩА 🌑 🌌 ⭐ 2021 Научете как да тълкувате знаците на Вселената

Заслуге: Гетти Имагес

3. Морате заиста веровати да ће се ваш жељени исход остварити.

Манифестација такође функционише када заиста верујемо да можемо имати оно што желимо и предузмемо усклађене акције према нашим циљевима.

„Крећемо се према ономе што желимо и привлачимо то према себи или га привлачимо на основу наше енергије. Наш ум је оно што контролише наше тело да се или креће према нечему или да остане на једном месту “, каже Цамерон. „Ако не верујемо да можемо нешто постићи, размишљамо о недостатку могућности и осећамо повезани осећај; стога, нећемо померати тело пребрзо ка циљу. "

Цамерон каже да када радите на тој фреквенцији вибрација, привлачите оно што вам је потребно за постизање огромног успеха. „Ако осећамо да смо способни, имамо горућу жељу и осећамо се надахнуто, онда покрећемо своје тело на активности које стварају успех који желимо у животу“, каже она.

4. Направите рутину.

Сви стручњаци наглашавају важност постојане рутине која ће вам помоћи да се манифестујете. На тај начин можете ући у подсвест и почети да верујете да у животу можете имати све што желите.

„Постоји ограничен број начина на које можемо свесно приступити подсвесном уму, а од подсвест је место где се све дешава, ово је важан први корак “, каже Стеве Вебстер, коаутор офЗакон стварања. Једна од ствари које можете укључити у своју рутину је медитација, јер, према Стевеу, она може створити " стање можданог таласа које је неопходно да бисте остали у високој вибрацији (када осећате радост, љубав, захвалност). ”

Стеве и Траци препоручују употребу вођених медитација од касних дана Ваине Диер, Тони Роббинс, и Др Јое Диспенза или медитација која вас води да се осећате мирно, радосно и захвално. И предлажу да се то ради најмање једном дневно.

Video: My stroke of insight | Jill Bolte Taylor

„Јутро, када се први пут пробудите, и увече пре него што одете у кревет, право су време за вежбање, мождани таласи су већ у или се крећу у исправно стање како би медитација имала максимални утицај “, каже Траци Вебстер. Међутим, ако вам та времена не одговарају, Траци такође каже да пронађете оно што најбоље одговара вашем распореду.

Али ако медитација није ваша ствар, Лее такође верује да проводите време са људима који су позитивни и да се свесно манифестују у свом животу је од помоћи када је у питању манифестовање за сопствени живот живот. „Енергија других може нас оборити“, каже она. Она такође предлаже да проведете 20 минута дневно записујући ствари које желите да свесно манифестујете у свом животу у садашњем времену, као да оне већ постоје у вашем животу.

5. Нека буде једноставно, а ипак специфично

На крају, једном када ускладите своју вибрацију и будете сигурни да сте у стању да предузмете нешто према својим сновима, Цамерон каже да је процес манифестације прилично једноставан. Све што треба да урадите је да будете што је могуће конкретнији са оним што желите када помислите на то.

„Будите јасни и конкретни у погледу тога шта желите, користите машту да направите сцену на екрану свог ума тамо где је имате, а затим примените осећај да имате. Затим, понови “, каже она. „Кључ је да постанете особа каква желите да будете сада; тада ће се све што желите појавити у вашем физичком свету. "Према Трејси, један од начина на који то чините То можете учинити стварањем 15-минутног филма у свом уму о томе како желите да изгледа ваш идеалан живот као. „Будите врло детаљни! Ко је у твом филму? Шта су они обукли? Шта осећате када сте у овом филму? Шта радиш? Умом посматрајте и видите и осетите сценарио као да је ово стварно и да се сада дешава ", објашњава она.

Међутим, имајте на уму да ако је ваша енергија ниска - што је потпуно природно, посебно сада - то може утицати на то како одлучујете да манифестујете свој идеалан живот. "Закон вибрације (примарни у односу на Закон Атракције) декрете које привлачите на основу учесталости ваше вибрације. Ако имате ниску или негативну вибрацију, привући ћете негативну. Док вибрирате високо, привлачите енергију и све што вам је потребно да бисте испунили своје снове ", каже Цамерон.

Зато следећи пут када желите да манифестујете нешто у свом животу, не заборавите да одржавате високе фреквенције и направите план игре како бисте то привукли. Можда ће вам требати неко време да примите - али чекање ће се исплатити.

Videos

1. Психические травмы / Что это такое и как с ними быть
(NEW ME)
2. You should STRONGLY give up milk if you notice THIS about yourself 💥 (IMPORTANT) 🤯
(Healthy Life)
3. Как проявих съпруг, използвайки 2 ефективни метода | За...
(Life As A Gemini Goddess)
4. 10 Body Signs You Shouldn't Ignore
(Dr. Sten Ekberg)
5. Как да проявим любов | Защо манифестирането не работи...
(Life As A Gemini Goddess)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 05/22/2022

Views: 5269

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.