Шта је 4Г неограничен интернет (2022)

Данас, Интернет је буквално свуда око нас у свакодневном животу. Ми користимо друштвене мреже, гледање филмова, довнлоад програма, које олакшавају наш рад. Свако од нас, у ствари, је паралелно са "онлајн живота", који се састоји од рачуна о различитим услугама, играње и платформи за комуникацију. Није ни чудо да је за сталном контакту са свим ресурсима потребно непрекидан приступ Интернету. Предност, наравно, даје се на мобилни, који омогућава, на пример, идите на социјалне мреже, било где, било када: код куће, на послу или чак на путу. Дакле, строго говорећи, постоји потреба за 4Г интернета.

Формати интернет конекција

Треба напоменути да је мобилни интернет није нешто ново и неприступачан и широм света и у нашој земљи. Непосредно пре него што је био спор, слаб и прилично скупе: почев од ГПРС и завршава са 2Г. Касније, случајно, био је сасвим прихватљиво за претраживање у претраживача, поште и у неким онлине програма. За више - преузимање видео или преузимање музике - на жалост није био у стању да.

Данас се све променило. Имамо најнапредније да дате технологије - 4Г Интернет. С обзиром на широк географски обухват мобилних услуга, ова мрежа је доступна скоро свуда, чак иу областима изван града. Због тога, свако може да ужива све погодности које нуди 4Г-премаз.

Video: Stop & Go im deutschen Internet | ZDF Magazin Royale

Предности 4Г

Дакле, најновија генерација величине мреже (чак и комуникација формата под називом ЛТЕ) је корисно у свим параметрима у односу на 2Г и 3Г. То, посебно, брзина везе, и трошкова.

На пример, користећи неограничен 4Г Интернет, филм се може преузети, у просеку, за 7 минута. Ако упоредимо са форматом треће генерације, што је око 4 пута брже и са 2Г - 10-12 пута. Импресивно, зар не?

Поред филмова преузимања, наравно, брзи интернет 4. генерације приметно у свим другим врстама посла. Ово може бити одмах отворити страницу у бровсеру, да преузмете песму у неколико секунди или стабилну брзу везу са Скипе без инхибиција и прекинути везу.

У ствари, 4Г оф стопе података може се поредити са конвенционалним фиксне везе. Једина мана, који има мрежну формат је још запремина. Да, тарифни пакети који оператери промовишу на тржишту, доступни су нормалне цене. Али мана је то што сви они имају ограничење на број пренесених података. Понекад је веће величине пакета 20-30 ГБ, али још увек ограничена - ту. Ако говоримо о одсуству ограничења, цена расте прилично оштро. То значи да је неограничен 4Г Интернет (то јест, у којој не постоје ограничења у количини послатих и примљених података од стране корисника), још увек нису доступни. Иако је, наравно, први кораци да се смањи трошкове га промовише и већ се направио.

Можда је то врло начин организовања пренос сигнала ЛТЕ мрежу. Сматрај то детаљније.

Како 4Г интернет?

Разлог за овако високом четвртом генерацијом брзине интернет сигнала је употреба боље опреме. Ако не иде у техничким карактеристикама, можемо рећи ово: оператери су уложили у преносу 4Г сигнала, и стога вредност Интернета, као и обим у којем се дане, због ових инвестиција и потребу да се врате.

Поред трошкова повезаних са преносним сигнал овог формата, постоји друга категорија трошкова - уређај који може да прима сигнал. То је једна ствар да ли телефон или таблет најновији модели који су сигурни да ЛТЕ подршком; друго - то је када сте у потрази за посебним 4Г Интернет модем за ваш ПЦ или лаптоп. У том случају, наравно, треба да обратите пажњу на, како су карактеристике таквог уређаја и да ли ће радити на одабраној мрежи.

Video: INTERNET 4G GRATIS en tu celular 📲📲📲 | Internet gratis | El secreto de las operadoras de telefonía

Уређаје који се 4Г сигнал?

Као што је већ поменуто, међу таблетима и паметним телефонима (и другим мобилним уређајима) подржавају рад функција у ЛТЕ мрежа има најнапреднији модел. Типично, ова тачка у опису апарата или повраћен у име уређаја (нпр Гоогле Некус 7 ЛТЕ). Зато, изаберите гаџет, са којим ће моћи да уживају у предностима раде на Интернету четврте генерације мреже, користећи овај репер, бићете веома лако.

Што се тиче другог категорију сигнала пријемника - модеми, ситуација је нешто другачија. Преносни модеми су различити: неки од њих су конфигурисани да раде искључиво у једном облику, на пример, 3Г; други раде у 4Г мреже, као и код старијих комуникационих формата. Овде опет, морате да обратите пажњу на карактеристике и да размотри да ли планирају да раде са модемом, на пример, чак и са картицом у 2Г мрежи. Ако јесте, онда морате пронаћи универзални уређај.

Ко пружа услуге 4Г?

Сада ћемо наставити да размотри оператере који пружају комуникационе услуге. Традиционално - је давалац ћелијске комуникације са техничким објектима (куле мрежа) који могу да пренесу мобилни сигнал. Кроз ове исте куле креиране и четврте генерације интернет мреже. Сходно томе, услуга 4Г обезбеђује оператерима у оквиру тарифних планова који се односе на претплатника.

Сада ЛТЕ тржиште мрежа може разликовати три главне оператора, пружаоца услуга МТС, "Билајн" и "мегафон". О њима у овом чланку ћемо писати појединачне делове, који ће покушати да скицира основне услове службе, укључујући и трошкове пакета података.

Осим оних који су поменути, ту је и компанија Иота, бави се пружањем интернет услуга у Руској Федерацији.

О стопама свака од ових оператора - касније у тексту.

Интернет од МТС

Почнимо са МТС. На званичном сајту компаније садржи информације о присуству три тарифних планова. Она - интернет-мини, Маки интернет и интернет-ВИП. Сходно томе, у свим плановима услуга трошкови се дистрибуира на следећи начин: 350, 700 и 1200 рубаља.

Video: In The End [Official HD Music Video] - Linkin Park

Сада ћемо схватити колико података је на располагању кориснику за ове износе у 4Г формату. Интернет МТС нуди следеће пакете: 3, 12 и 30 ГБ. Такође, треба појаснити да је последња два плана - Макси и ВИП - да ли је могуће да сурфују интернетом без ограничења у току ноћи. "Ноћ Неограничено" сервис се зове. То може бити од велике помоћи за оне који би желели да преузмете нови филм на мобилном уређају, само га остави преко ноћи.

Брзина Блиц веза није ограничен. Што се тиче додатних пакета, на врху 2 МБ коштаће корисницима 250 рубаља, и још 5 - 450 рубаља. Дакле, чак и ако сте завршили свој 4Г интернет МТС је спремна да пружи више за скромну надокнаду.

Интернет из "Мегафон"

На "МЕГАПХОНЕ" тарифних планова за интернет формата све исто. Ово дефинитивно има неку логику у смислу погодности за купце. У ствари, претплатник не морају да плате више за одређену преноса формату, као што је заинтересован за мобилне интернет сервиса у целини.

Тарифе за Интернет 4Г "Мегафон" нуди следеће: С, М, Л, КСЛ са трошковима 7 рубаља / дан, 350, 590, 890 и 1290 рубаља месечно, респективно.

За овај износ је претплатник коначно добија 70 мегабајта (по дану), 3 ГБ, 16 ГБ, 36 ГБ и неограничен интернет месечно. Ово је веома згодно и јефтино: корисник изабере колико проток им је потребно и колико дуго.

Још један аргумент у прилог реда 4Г интернета "Мегафон" - је додатни акција омогуће услове за пријем. Посебно, оператер је спреман да вам пружају одличну мобилни рутер или УСБ-модем по разумној цени. Такође, са њим ће ићи у потпуном стартни пакет компаније, због оно што може бити исплатив упграде тарифним плановима "Мегафон".

Осим тога, компанија такође пружа могућност куповине обим саобраћаја од 1 или 5 ГБ 150 и 400 рубаља респективно.

Video: Internet Gratis en el Movil 📲📲📲 | 5G GRATIS 2022 | INTERNET GRATIS en el Celular 2022

Интернет из "Беелине"

Жуто-црни "Билајн" - још један оператор мобилне интернет услуга. На својој интернет страници, као и на другим операторима, цела табела насликао предности овог формата комуникације, подесите разне промотивне странице и видео записе, који доказују многе предности комуникације четврте генерације.

Што се тиче тарифа, која пружа 4Г Интернет "Беелине", они се зову на следећи начин: "Све је 200", "400 Све", "Алл оф тхе 600" и "Алл оф тхе 900". Бројеви у свакој од наслова, - цена по којој је пакет понуде. обим саобраћаја у свакој од њих су: 1, 2, 5, 6 МБ. Осим Интернета, пакет укључује (као, заиста, и други оператори) додатне услуге као што су слободни у-мрежи позива и јефтине позиве ка другим оператерима.

Ако упоредимо 4Г интернет "Беелине" са другим провајдерима, наравно, постаје очигледна разлика у ценама и количине паковања. За 900 рубаља овај оператор даје 6 гигабајта, док је "Мегафон" - 36 ГБ за исти износ.

Интернет са Иота

У том стању, давалац чини много више лојални. На пример, све за 300 рубаља ће вам пружити неограничен интернет. Блиц 4Г веза на исте вредности (за поређење) је спреман да се повеже са обиму од 3 ГБ. Разлика је осетио, зар не?

Остале тарифе нет Иота - три пакета (од којих је сваки такође неограничен), који се одликује различитим брзинама и, сходно томе, разликују у цени на основу тога. Тако, повезивање 1 Мбит / с је доступна за 300 рубаља, 3 - за 590, а пакет "Максимална брзина" је обезбеђен за претплатника по цени од 790 рубаља.

ЛТЕ везе са Иота је јасно профитабилна, али не заборавите да други мобилни оператери омогућавају да се позове на мрежи или за своје пределели јефтиније, и користе СМС пакета. У исто провајдера да спроведе такве активности мање профитабилни.

Како повезати?

У овом чланку, дали смо листу мобилних оператера, предосталиаиусцхих 4Г интернет услуга (укључујући и неограничено). Остаје питање како да се повежете. Одговор на ово је сасвим једноставна.

Video: 4G vs LTE vs 5G? What's the difference?

Прво, потреба да се пронађе уређај са којим желите да радите у будућности и који подржава четврта генерација формат за комуникацију. Препоручује се да погледате те компаније, чије услуге ће имати користи, на пример, компанија "Мегафон" интернет 4Г модема јефтиније ако ће с њим да "седи" у своју мрежу.

Друго, купи добављача СИМ картице, од којих су термини је ближе вама. Треће, активирате картицу и допуните свој рачун. Активација се врши уносом комбинацију бројева (ви ћете их видети на паковању почетној картице), као и позивањем сервисни центар (мада ту си вероватно рећи, да се направи сет комбинација). Онда треба да ажурирате свој рачун - и мобилни интернет са собом!

Videos

1. New Free Internet 100% -💥📲📲📲 Ideas Free Internet at home 2022
(The Crazy Channel in English)
2. How does the INTERNET work? | ICT #2
(Lesics)
3. С 4G мрежата на VIVACOM получаваш много повече интернет!
(VIVACOM)
4. Justin Bieber - Intentions (Official Video (Short Version)) ft. Quavo
(Justin Bieber)
5. Bulgaria vs. Portugal | living fulltime in a campervan
(VollzeitVanlife)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 04/28/2022

Views: 5243

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.