Топ 5 мем новчића о којима бисте требали знати (2022)

 1. Шта су меме новчићи?
 2. По чему су кованице мема познате?
 3. Најбољи мемецоини према тржишној капитализацији
 4. Догецоин (ДОГЕ)
 5. Зашто је цена Догецоина порасла?
 6. Каква је будућност Догецоина?
 7. Схиба Ину (СХИБ)
 8. Каква је будућност Схиба Инуа?
 9. СафеМоон (САФЕМООН)
 10. Да ли је Сафемоон превара или можда Понзијева шема?
 11. МонаЦоин (МОНА)
 12. Хоге Финанце (ХОГЕ)
 13. Каква је будућност ХОГЕ -а?
 14. Бонус: ТацоЦат (ТЦТ)
 15. Да ли треба да инвестирате у ТацоЦат?
 16. Опасности новчића Мема
 17. срце

Један од најтежих делова улагања у криптовалуте је одређивање стварне вредности дигиталног средства. Због чињенице да мемецоини почињу да добијају популарност у крипто простору, а све више мемецоина се појављује на крипто тржишту, многи инвеститори се боре да утврде који од њих може бити добра инвестиција.

Вредност мемецоина остаје под знаком питања међу инвеститорима, јер ове робе немају стварну вредност и веома су спекулативне. Неограничен број мемецоина такође није у складу са консензусом о битцоин доказима о раду.

Имајући на уму ова упозорења, у које сте најбоље новчиће мема можете уложити? У овом чланку ћемо погледати пет главних новчића мема који су променили трговање криптовалутама. На крају ћете стећи увид у ефикасност мемецоина и моћи ћете да процените тржишне податке како бисте одлучили да ли је заиста вредно вашег времена.

Шта су меме новчићи?

Мемцоин је врста криптовалуте која нема унутрашњу вредност и ретко пружа стварну вредност или корисност. У већини случајева, ови схитцоини су посвећени интернетским мемима - сликама са друштвених медија које могу бити духовите природе.

Меме новчићи разликују се од криптовалута првенствено због своје бескорисности. На пример, биткоин и етер створени су за решавање проблема централизације економије. Битцоин (БТЦ) је створен да помогне људима да шаљу новчане трансфере и као валута коју трговци прихватају. Етер (ЕТХ) се користи за плаћање трансакционих такси и рачунарских услуга.

Мемецоини се обично промовишу у кратком року због најновијих вести и промоција утицајних особа. На пример, Догецоин
Догецоин је децентрализована криптовалута са веома великом заједницом. Назив "Доге" долази из интернетске меморије ...
(ДОГЕ) је био једно од кључних речи о криптовалути током биткоин трке 2017. године, али је убрзо изгубио след после пада БТЦ -а. Међутим, постао је познат након што је Елон Муск почео да твитује о томе. Пошто свако може да креира криптовалуте, појавило се више мемс кованица него икад, што је довело до рођења новчића попут Схиба Ину (СХИБ), који ради на мрежи Етхереум, и МонаЦоин (МОНА), који полако постаје један од најбољих ... ... криптовалуте.

Према ЦоинМаркетЦап, од јула 2021. године, број различитих мема је нарастао на преко 5000. У поређењу са другим криптовалутама, кованице мема су порасле из неколико дигиталних валута у 2013. години, готово упоредо са бројем жетона у крипто простору.

По чему су кованице мема познате?

Мемецоини су стекли популарност захваљујући подршци утицајних људи, познатих личности и инвеститора који желе да ускоро подигну цену. Генерално, жетони мема и новчићи мема често се сматрају шалом која се шири друштвеним медијима.

Један пример овог феномена догодио се када је извршни директор Фацебоока Марк Зуцкерберг објавио фотографију са натписом „Моје козе: Макс и биткоин“. Чим се пост појавио на мрежи, токен мема АкуаГоат скочио је за скоро 300% у неколико сати.

Video: 30 најбољих застрашујућих видео записа! 😱 [Страшни комп. августа 2021]

У сличном сценарију, Елон Муск је твитовао да ће постати познат као "Продужен" ако избије скандал са њим. Нешто касније покренут је жетон ЕЛОНГАТЕ, а програмери тврде да су донирали 3 милиона долара од свог профита. Осим тога, Мускова промоција Догецоина осигурала је несметан потез за ДОГЕ, попевши се на претходни врх од 0,73 долара. Недавно, након што је генерални директор Тесле твитовао „Догецоин је новац“, цена ДОГЕ -а је убрзо након тога скочила са консолидационе цене на 0,20 долара.

И коначно пиц.твиттер.цом/ТцгвМСијАи

- Елон Муск (@елонмуск) Јула КСНУМКС, КСНУМКС

Приликом улагања у мем новчиће, главни циљ је да се краткорочно смањи када цена порасте јер имају малу унутрашњу вредност и немају основе. Иако су мемски новчићи још увек познати по шемама пумпања и ресетовања, постоји неколико новчића мема који су вредни вашег времена.

Меме кованице су заиста нестабилне и високо спекулативне, али и даље постоје инвеститори који одбијају продају. Дакле, који меме новчићи заиста заслужују вашу пажњу?

Најбољи мемецоини према тржишној капитализацији

Догецоин (ДОГЕ)

ДОГЕ је оригинални новчић мема, у шали креиран 2013. године, заснован на интернетском мему „Дужд“ са логом пса Схиба Ину. Два програмера софтвера, Билли Марцус и Јацксон Палмер, створили су ову криптовалуту отвореног кода из виљушке Литецоин. Касније је привукао пажњу инвеститора након што је извршни директор Тесле Елон Муск на друштвеним мрежама објавио неколико твитова у којима га хвале.

Догецоин користи технологију Сцрипт, која има време блока од једне минуте са неограниченим снабдевањем. Тако га можете рударити у било ком тренутку придруживањем рударском базену. Прва употреба Догецоина била је награда за Реддит и Твиттер за стварање и дистрибуцију квалитетног садржаја.

У почетку је 2015. ископано 100 милијарди ДОГЕ -а, што је рударима омогућило да створе 100 нових Догецоина у минути. Све у свему, рудари могу ковати скоро 5 милијарди кованица годишње.

Зашто је цена Догецоина порасла?

Од 28. јула у оптицају је преко 130 милијарди ДОГЕ -а са тржишном капитализацијом од приближно 25 милијарди долара. Почетни притисак куповине овог новчића настао је чим је Муск почео да га подржава путем мема - и прихватање у пројекат СпацеКс. ДОГЕ тренутно тргује по 0,20 УСД.

Каква је будућност Догецоина?

Кретање цене Догецоина је тешко предвидети јер се сваки дан кова много кованица. Штавише, нема значајних крипто пројеката који су то користили. Сходно томе, цена је већ ушла у зону мехура, а даља повећања цена зависе од тога како инвеститори прихватају овај новчић.

Video: Топ 5 НАЈБОЉЕ уклетих лутки 2021. године [УЖАСНА ТикТок компилација]

Схиба Ину (СХИБ)

Некада је пас - Схиба Ину - инспирисао милионе инвеститора да уложе у пројекат СХИБ. Према веб страницу Схиба Ину, то је Догецоин убица котиран на Схибасвап децентрализованој берзи. Изворни новчић Схиба Ину је СХИБ, токен ЕРЦ-20 који се користи у крипто екосистему.

Један од оснивача, под псеудонимом "Риосхи", створио је Схиба Ину у августу 2020. године као новчић за мем. Касније је привукао пажњу са неколико наслова вести и твитова утицајних људи, попут Виталика Бутерина и Елона Муска. Прозван је "ДОГЕ убицом" и стекао је популарност међу кинеским инвеститорима.

Алгоритам за рударство заснован на Сцрипт-у покреће Схиба Ину. СХИБ је једна од неколико платформи криптовалута са псећим темама, укључујући Догецоин (ДОГЕ), Аласка Ину (ЛАС) и Аласкан Маламуте (ЛАСМ). Инвеститори који су пропустили воз Догецоин скренули су пажњу на СХИБ због његове ниске цене.

Токен Схиба Ину има ограничену понуду од 1 квадрилиона, али 50% његове залихе је закључено у ликвидности Унисвап... Штавише, програмер је донирао још 50% предлога творцу Етхереума, Виталику Бутерину.

Каква је будућност Схиба Инуа?

Као и код Догецоина, понуда токена СХИБ је нестабилна. Међутим, жетони предочени Бутерину дошли су уз обећање да ће их повући из промета. Стога ће будућа повећања цена у великој мери зависити од тога како их оснивач Етхереума користи.

СафеМоон (САФЕМООН)

Оснивачи СафеМоона створили су децентрализовани финансијски токен са три функције: окретање, нарезивање и пријем ЛП (добављач ликвидности). Овај протокол комбинује токеномику и аутоматску ликвидност са фокусом на развој незаменљивих жетона (НФТ). Штавише, инвеститори га користе као добротворни пројекат за образовне и крипто платформе. Зарада власника СафеМоона зависи од тога колико токена имају.

СафеМоон Протоцол ће проширити своје присуство на тржишту НФТ -а тако што ће корисницима омогућити да креирају своје криптовалуте. Овај новчић мема има амбициознију мапу пута од Догецоин -а или Схиба Ину -а, како га наводе многе водеће берзе.

СафеМоон има за циљ да искористи идеју статичког поврата како би ублажио притисак на токене након продаје. У њиховом белом папиру се помиње „механизам рефлексије“ који је подстицај за власнике СафеМоона који држе ову имовину. Штавише, његов аутоматски ЛП (добављач ликвидности) повећаће стабилност пружањем минималне цене за власнике токена. Коначно, горућа стратегија може помоћи инвеститорима у стварању дугорочног профита.

Да ли је Сафемоон превара или можда Понзијева шема?

Тренутно је у оптицају око 600 трилиона жетона САФЕМООН и трговци морају да плате 10% провизије сваки пут када продају имовину. Бензинга и Ларк Давис овај новчић називају Понзијевом шемом, а твитови ВарОнРугс то називају преварама.

Запамтите, то што зарађујете од понзија не мења чињеницу да је то понзи. #сафемоон

Video: ЛУДО укусна ТУРСКА УЛИЧНА ХРАНА у Истанбулу у Турској

- Ларк Давис (@ТхеЦриптоЛарк) Април КСНУМКС, КСНУМКС

У сваком случају, овај мем новчић већ је привукао два милиона корисника у само два месеца - уз атрактиван профит. Међутим, многи инвеститори верују да је пад цена само питање времена.

Наравно, не постоје ограничења за диверсификацију вашег инвестиционог портфолија. Међутим, увек истражујте пре улагања. Улагање у мем новчиће је ризично само по себи, али је још горе када СафеМоон бели папир не покрива чак ни практичну употребу. Осим тога, није лако исплатити СафеМоон јер је наведен само на одређеним децентрализованим берзама. Ако сте спремни да носите прилику, цену и неизвесност, СафеМоон је одсутан. У супротном, процењена зарада може бити превише добра да би била истинита.

МонаЦоин (МОНА)

МонаЦоин (МОНА) је платна мрежа отвореног кода која омогућава пеер-то-пеер трансакције. Монацоин користи алгоритам провере рада Лира2РЕ (в2) за проверу блока. Рудари зарађују 25 МОНА кованица на сваких 90 обрађених блокова. Време за стварање блока траје минут и по, а сложеност рударства зависи од сваког блока. МонаЦоин је први пут био у центру пажње након што је емитован на ВБС ТВ Токио мрежи и приказао земљу купљену помоћу МонаЦоин -а.

Замишљен је 2013. године на основу мачјег интернетског мема. Анонимни програмер, господин Ватанабе, створио је ово средство (Ватанабеов идентитет још није идентификован). Данас МонаЦоин постаје све популарнији у Јапану и тамо га нашироко користе трговци.

Јапанска агенција за финансијске услуге одобрила је МонаЦоин. МОНА се може минирати помоћу наменског софтвера за рударство. У исто време, овај мем новчић може се купити и на великим берзама криптовалута. Максимална понуда у свету је 105 милиона МОНА у физичком и дигиталном формату. Од 28. јула, МонаЦоин се тргује по 1,36 долара. Иако МОНА можда неће привући толико пажње као ДОГЕ или СХИБ, важност МОНЕ произлази из њених регулаторних предности и употребе у стварном свету упркос томе што је новчић за мем.

Хоге Финанце (ХОГЕ)

Хоге Финанце је ДеФи заједница
Токен, аутоматско лицитирање за ЕРЦ-20 токен са дефлаторном понудом. ХОГЕ је покренут 7. фебруара 2021. године без додељивања 1 трилиона жетона, од којих је 50% спаљено током лансирања. Штавише, на сваку трансакцију ХОГЕ постоји порез од 2%. Од овог износа, 1% се шаље у изгорели новчаник, а осталих 1% се дистрибуира међу свим власницима новчаника.

Лансирање ХОГЕ -а требало је да буде дефлаторни "ДОГЕ, али ДеФи". Међутим, његови оснивачи су га створили са циљем да га учине добротворнијим. Ово је први Мемецоин који је ревидиран од стране ЦертиК -а.

Каква је будућност ХОГЕ -а?

ХОГЕ је покренуо непрофитно партнерство са Твиттер кампањом номинованом за добротворне организације са ознаком #ХогеСавесТхеАнималс. Ова иницијатива прикупила је преко 20 долара за спашавање животиња и склоништа широм света. ХОГЕ тим тренутно ради на развоју игара за дАппс који би могли почети касније 000.

Бонус: ТацоЦат (ТЦТ)

ТацоЦат је токен заједнице са стварном вредношћу. Има за циљ повезивање и промоцију трговачких огласа са овом потенцијалном крипто имовином. ТацоЦат има аутономни екосистем посвећен откривању и развоју заједнице криптовалута, тако да се главна публика може упознати са тржиштем криптовалута.

Video: Рв9 вс мавкзи | Топ 5 Роцкет Леагуе 1в1 Сховматцх

ТацоЦат цене и подаци о тржишној капитализацији до недавно нису били доступни на веб локацији ЦоинМаркетЦап. Криптовалута ТацоЦат је на свом врхунцу достигла тржишну капитализацију од 25 милиона долара, са скоро 12000 власника токена. Користи токен БЕП-20, слично пројекту СафеМоон. Штавише, покренут је на БСЦ -у и прогласио се прекретницом у свету криптовалута.

ТацоЦат је задржао свој стил живота и вредност марке отварањем ексклузивне ТацоЦат продавнице одеће и прибора за живот.

Да ли треба да инвестирате у ТацоЦат?

Као и Догецоин, ТацоЦат користи пријатељско окружење користећи заједницу Бинанце Смарт Цхаин. Штавише, излози ТацоЦат -а могу делити свој раст и побољшати брендове промовишући додатне производе за продају.

Опасности новчића Мема

Мемецоини су створени само за забаву, упркос чињеници да се у стварном свету практично не користе са финансијске тачке гледишта. Стога су многи ризици повезани са овом облашћу криптовалута, посебно за инвеститоре. Мемцоини су високо спекулативни и немају унутрашњу вредност.

Такође, врло су нестабилни јер су кругови пумпања и дампинга уобичајени међу мемс кованицама. Према томе, улагање у мемекоине може бити досадније од улагања у традиционална финансијска тржишта јер се не спроводе никакве регулативе. Међутим, инвеститори могу искористити скок цена за забаву и вожњу друштвеним медијима.

Ако намеравате да улажете у мем новчиће, морате помно пратити њихово кретање цена, користећи предности потражње. Као и увек, не улажите више него што можете да приуштите да изгубите. Инвеститори морају да разумеју како функционишу тржишна прилагођавања уместо да ускоче када криптовалуте достигну своје највеће вредности. Преокрет тренда се дешава стално и може се десити у делићу секунде. Иако се већина успостављених финансијских тржишта опоравила од пандемије, мемске кованице треба разликовати. Ако је ваша толеранција на ризик ниска, улагање у мем новчиће може бити последње што вам треба у портфолију.

срце

Меме новчићи су новина на тржишту криптовалута у поређењу са етаблираним криптовалутама. Догецоин и његове колеге имају велики потенцијал раста. Искуснији инвеститори могу искористити ове новчиће криптовалуте покретајући кретање цена одоздо према горе.

Упркос свом потенцијалу, новчићи мема су и даље нестабилни због свог фокуса на метаумор и пажњу заједнице, а не на финансијске перформансе. Дакле, ако сте пропустили ракету Догецоин, постоји много више мема новчића ако одлучите да инвестирате.

Диверзификовање вашег портфолија начин је да се смањи тржишни ризик у сектору. Као и код других улагања, ако улажете у мем новчиће, побрините се да имате добар буџет, а након улагања управљајте новцем како бисте смањили ризик.

Videos

1. AMA SHIBADOGE OFFICIAL ETHEREUM BITCOIN NEWS TODAY BURN TOKEN NFTS OPENSEA MONEY NFT SHIBA INU DOGE
(ShibaDoge Official)
2. Рв9 (ранг 10) вс мавкзи (ранг 1) | $500 НЕКСГЕН Сезона 3 | Роцкет Леагуе 1в1
(Feer)
3. I Stand At The Door...
(Ministry Revealed)
4. $33,100/Month Making Money With NFTs WITHOUT Buying Or Selling NFTs (FREE TO DO)
(Millionaire Mindset - Jay Froneman)
5. FOREX SHARK - MASTERMIND of DRIP NETWORK 💧 The Elon of DeFi - Secrets! #dripnetwork #drip
(CRYPTOMARC7)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 05/02/2022

Views: 5257

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.