Тумачење снова за ношење. Зашто сањати, шта значи сан у којем сам сањао да га носим (2023)


Тумачење снова „носити у наручју“ у сну

Зашто сањати о „ношењу у наручју“. Тумачење снова

Ако у сну носите нешто у рукама, онда је боље да то протумачите узимајући у обзир значење предмета или ствари коју сте носили. Ако вам је било јако тешко, у стварности ћете морати да решите тешка питања. У исто вријеме, ако сте у сну били задовољни својим теретом, тада ћете ускоро у стварности пронаћи велики приход, насљедство или исплативу куповину некретнине.

Ако некога носите у наручју, то може указивати на потребу да покажете бригу, пажњу и љубав према некоме из свог ужег окружења. Много зависи од тога кога носите. Ако вам је ова особа привлачна, онда се сан обично сматра повољним знаком. Ако су вас носили на рукама, онда ће се неко у стварности побринути за вас и пружити подршку у тешкој ствари. Ако се то уради против ваше воље, у стварности ће вас покушати присилити да учините нешто са чим се не слажете.

У нашој књизи снова можете сазнати не само о чему сањају снови о „носити у наручју“, већ и о тумачењу значења многих других снова. Осим тога, сазнаћете више о томе шта значи носити у наручју у сну у Миллеровој онлине књизи снова.

Погледајте такође у књизи снова

Да ли сањате о „ношењу у наручју“? Испричај свој сан!

Погледајте такође у књизи снова

Сајт користи колачиће. Наставком прегледавања странице слажете се са нашом употребом колачића.

На туђој грбачи

Астролошка књига снова ће вам рећи зашто сањате да носите мушкарца или момка у наручју. Ако случајно видите како одраслог човека подижу, јунак сна мора да крене на пут.

Такав симбол значи било коју врсту одговорности за другу особу, евентуално финансијску гаранцију. Видети човека у тако необичној ситуацији у сну дешава се онима који потајно сањају да буду збринути.

Тумачење снова носе човека

 • Ован 21.03 – 20.04
 • Бик 21.04 – 21.05
 • Близанци 05.22 – 06.21
 • Рак 22.06 – 22.07
 • Лав 23.07 – 23.08
 • Девица 24.08 – 22.09
 • Вага 23.09 – 22.10
 • Шкорпија 23.10 – 22.11
 • Стрелац 23.11 – 21.12
 • Јарац 22.12 – 20.01
 • Водолија 21.01 – 20.02
 • Рибе 02.21 – 03.20

Носите тумачење сна у наручју, носите га у наручју, носите га у Милеровој књизи снова

Ношење тежине у сну – до озбиљне болести или туге. Што је ваш терет био тежи, болест или други судбински удар биће озбиљнији.

Снови да вас носе на рукама – сан има исто значење, али са назнаком особе која ће се бринути о вама током болести или вас подржати у тузи.

Сањао сам да носе некога близу себе – претечу да ће се ова особа разболети, а све тешкоће бриге о њој ће пасти на ваша рамена.

Ношење малог дјетета (туђег) у сну – до потешкоћа које настају са новим подухватом, имат ћете многе препреке на путу до успјеха овог предузећа.

Носити своје одрасло дијете у наручју – такав сан упозорава да ће му ускоро требати сва ваша пажња, будите спремни жртвовати и вријеме и енергију.

Ако девојка сања да је момак носи у наручју, тада ће се у стварном животу морати суочити са непоштовањем, ако не и потпуно увредљивим ставом мушког представника.

Сањао сам да мој вољени носи другу жену у наручју – очекујте пријатно романтично изненађење од њега.

Сањати странца који у рукама носи непознату жену значи бити лишен неких привилегија у стварности.

Ако вриједан предмет или лијепу амбалажу за поклоне носите са собом, у стварности ћете бити лишени дистрибуције било каквог материјалног богатства.

Зашто сањати о ношењу – Хассеова књига из снова

За младића да носи девојку у наручју у сну је до претераних захтева партнера или другог представника лепшег пола. Посебно ће бити збуњен ако му је било веома тешко да носи ову девојку у наручју.

Ако удата жена сања да је странац носи у наручју, она ће се преварити, загристи у пажњу других и преварити свог мужа, након чега ће доживети велико разочарење и кајање.

Ношење детета које не познајете сан је да докажете своје право на приватност.

Снови да вас носе на рукама – разболећете се, а то је веома тешко. Могућ срчани удар.

Сања да у наручју подигне некога ко јој је близак – до њихове болести.

Зашто сањати о ношењу на рукама – езотерична књига снова

Тешки терет сања о великој тузи.

Ношење воде у сну – покушавајући да заборавите нешто, избришете тешка сећања из сећања.

Носити особу – залагати се за некога пред вишим руководством или пред судом. Од вас се такође може тражити да делујете као јемство за финансијску трансакцију. Сан сугерише да вам то може донети неочекиване проблеме и имати страшне последице.

Ако мушкарац носи младу жену на рукама, ускоро ће затруднети.

Носе вас на рукама – за човека је такав сан повољан, помоћи ће му у финансијским питањима.

Зашто сањати да га носите у наручју – модерна књига снова

Ако сте сањали да носите девојку у наручју, морали бисте да се извините њеним родитељима (ако је то ваша девојка).

(Video) IL SOGNO PREMONITORE DI DEBBY ** HA SOGNATO LA SUA MORTE **

Ношење детета у наручју – до нових тешких одговорности.

Подизање тешког терета у руке велики је проблем.

На љубавном плану

Ако сте сањали да носите своју вољену девојку у наручју, Хассеова књига из снова упозорава да ће хирови вољене надмашити сва очекивања.

Књига из снова Рицка Диллона идентификује симбол са материјалним богатством. Ако сте сањали да носите девојку, немојте бити збуњени оскудним почетним капиталом – то је довољно за покретање великог посла.

Модерна књига о сновима извештава да морате носити своју вољену девојку у наручју непосредно пре озбиљног разговора са родитељима. Према популарном тумачењу, слика представља трудноћу.

Носите руке према књизи из снова

Књига из снова детаљно и свестрано објашњава зашто неко сања да носи особу, животињу или предмет на рукама. Често терет у сну има асоцијативну сличност са будућим догађајима и одражава расположење уснуле особе.

Милерова објашњења

Тумачећи зашто сањате да нешто носите на рукама, Миллерова књига из снова не препоручује покушај да се превише оптеретите. Озбиљност оптерећења у сну је директно пропорционална предстојећим тестовима.

Када у сну морате бити на терету или видети познанике као такве, околности се могу испоставити тако да не можете без спољне помоћи.

Ако сте сањали како се носи лепа или скупа ствар, неко би задирао у оно што вам припада.

На љубавном плану

Ако сте сањали да носите своју вољену девојку у наручју, Хассеова књига из снова упозорава да ће хирови вољене надмашити сва очекивања.

Књига из снова Рицка Диллона идентификује симбол са материјалним богатством. Ако сте сањали да носите девојку, немојте бити збуњени оскудним почетним капиталом – то је довољно за покретање великог посла.

Модерна књига о сновима извештава да морате носити своју вољену девојку у наручју непосредно пре озбиљног разговора са родитељима. Према популарном тумачењу, слика представља трудноћу.

Езотерична предвиђања

Требали бисте знати зашто сте у сну морали носити бившу жену или жену у наручје у коју је сањар претходно био заљубљен. Упркос чињеници да вам ова особа и даље много значи, одустаните од покушаја да је вратите. У најбољем случају, добићете још једно одбијање, у најгорем случају, претворићете се у жениног.

Тумачење сна, зашто мајка сања да је носи на рукама, звучи много озбиљније. Сличан заплет означава болест. Брига о пацијенту ће пасти на рамена спавача.

На туђој грбачи

Астролошка књига снова ће вам рећи зашто сањате да носите мушкарца или момка у наручју. Ако случајно видите како одраслог човека подижу, јунак сна мора да крене на пут.

Такав симбол значи било коју врсту одговорности за другу особу, евентуално финансијску гаранцију. Видети човека у тако необичној ситуацији у сну дешава се онима који потајно сањају да буду збринути.

Хоћу оловке!

Многима се дешава да у сну виде дете на ручкама, зашто сања овај уобичајени знак?

 • Ако сте у сну морали држати туђу бебу, у стварности ће неко бацити невоље;
 • Ако случајно подигнете изненађујуће тешку бебу, неће бити лако постићи циљ;
 • Да ли сте морали да носите велику бебу као бебу? Сада му је потребна нега;
 • Јесте ли покупили непознату бебу? Знате како да браните своје интересе;
 • Ако је беба уснула на путу, сањар би требао бити у потрази;
 • Нега бебе се дешава креативним појединцима током периода инспирације;
 • Они који сањају о родитељству морају да носе дете на рукама;
 • Трудницама овај симбол обећава лак и сигуран порођај;
 • Ако имате среће да у сну покупите проналаску дојиље, у стварности вам неће требати ништа.

Време је за акцију

Тумачење снова луталице врло позитивно објашњава зашто неко сања да носи дечака у наручју. Сањач је много јачи него што је мислио, па у стварности нема ни једног објективног разлога да попусти пред тешкоћама.

Ако случајно видите одраслог сина како седи на коленима, ризикујете да пропустите повољан тренутак ако ништа не предузмете.

Снови у којима је девојка морала да се носи у наручју могу много рећи о самом сањару. Ако је одрасла дама сањала да покупи уплакану девојчицу, а беба се одмах смирила, књига из снова Денисе Линн је сигурна да је сањар у стварном животу способан да превазиђе страх или неуспех.

Када сте у сну имали среће да носите своју ћерку и обрадујете се таквој прилици, у стварности је препоручљиво да преиспитате свој друштвени круг: не иде ли превише пажње на непријатне личности на штету породице и пријатеља?

На последњем путовању

Када сте сањали да носите покојника, тужна и узнемирена расположења долазе у стварност. Ако случајно видите мртвог човека како носи ковчег, на послу ћете имати много посла.

Ако сте у сну успели да испустите покојника, у стварности се чувајте повреда.

Превоз животиња

Предвиђање у Вангиној књизи снова, у шта се сања пребацивање мачке, обећава низ невоља. Делимично ће њихов кривац бити љубитељи ширења гласина иза њихових леђа. Проблеми и озбиљнији нису искључени: здравствено и финансијско стање може се нагло погоршати као резултат негативних магијских сметњи.

Када се у сну догоди да милује маче, у стварности постоји велика вероватноћа да ћете упасти у лошу причу подлегавши примамљивој понуди. Сан у коме сте морали да транспортујете или користите пса као прибор обећава велике породичне свађе.

Хаљина и књиге

Универзална књига снова садржи објашњење зашто сам сањао да носим књиге у рукама. Ако сте сањали да вам их је пријатељ предао, у стварном животу послушајте његов савет. Ако сте их купили или позајмили у библиотеци, предстојећа посета гостију биће не само пријатна, већ и информативна. Ако вам је непозната особа успут узела књигу, немогућност чувања тајности информација може бити веома штетна.

Књига снова 21. века ће вам рећи зашто сањате да покупите белу хаљину из продавнице. Радња се може сањати уочи правог вјенчања, у том случају то је одраз дневних брига. Ако вјенчање у стварности није предвиђено, симбол најављује популарност.

Милерова објашњења

Тумачећи зашто сањате да нешто носите на рукама, Миллерова књига из снова не препоручује покушај да се превише оптеретите. Озбиљност оптерећења у сну је директно пропорционална предстојећим тестовима.

Када у сну морате бити на терету или видети познанике као такве, околности се могу испоставити тако да не можете без спољне помоћи.

Ако сте сањали како се носи лепа или скупа ствар, неко би задирао у оно што вам припада.

Тумачење снова Носите, носите сањали какав сан Носите, носите у сну

Тумачење снова В. Мелников

Носи, носи – Ако сањаш да си са собом носио оружје, онда не верујеш непознатим људима.

Ако сањате да сте у кућу носили дрва за огрев или угаљ, бићете приморани да радите тежак посао, за који нећете бити много плаћени.

Ако сте у сну носили сат на руци, бићете веома тачни.

Ношење прстена у сну – завидјет ћете другим људима.

Ако сањате да сте носили накит, очекују вас успех и срећа.

Ако сте у сну носили наочаре, онда ћете провести време са врло досадном особом.

Снови да су носили уске ципеле – тада ће вам плате ускоро бити повећане.

Такође погледајте: зашто сањате носила, зашто сањате оптичке наочаре, зашто сањате златни сат.

Зашто сањати о ношењу, ношењу према књизи снова:

Ношење ципела – У старом Риму био је обичај да мушкарци у јавности носе сличности са модерним ципелама, званим калцеуми; жене, излазећи из куће, обукле су сандале. Ципеле сенатора биле су црне и дуге до глежња; на капици су биле причвршћене слике месеца направљене од сребра или злата, које су служиле као карактеристична ознака патриција и називале су се луна патрициа. Неки древни аутори тврде да су сенатори причврстили ципеле са четири каиша, а плебејци са једном. Римска сиротиња носила је дрвене ципеле; носила се на осуђенима за убиство.

У феудалној Европи обични племићи требало је да носе ципеле или ципеле за једну и по величину дуже од дужине њихових ногу, а барони – две. Принчеви и предузимљиви трговци могли су носити ципеле чак три величине веће него што је стварно потребно. Дуги прст, који је у моду увео гроф Анжујски, сведочио је о племенитости племића – што је био дужи, то је власник ципеле био племенитији. (Међутим, неограничена дужина била је дозвољена само принчевима од крви. За племиће дужина прстију није била већа од 60 центиметара, за грађане – не више од 30 центиметара.)

Тумачење снова о знацима зодијака

Ако сањате да носите, носите, чему служи:

Ношење уских ципела – схватате да сте ви и ваш супружник једно другоме потпуно непознати. Доживећете велику жељу да промените партнера, уђете у искривљене односе, где ће сама новина и неизвесност у томе шта чека бити привлачни. Ношење чизама до колена – ускоро ћете искусити снажну потребу.

носити девојку у сну чему служи

Ако сте у сну случајно видели да носите девојку, ово вам обећава дуг живот у којем вас очекује пуно љубави, позитивних и позитивних тренутака. Девојка у сну у стварности добија позитивне, живе емоције.

носити девојку у сну

Носити девојку у сну – позитивне промене у њеном личном животу. Ако је девојка коју носите обучена у шарену одећу, то може указивати на непланиране трошкове. Носите – брзо, осећајући журбу, значи да сте у стварности јако забринути да ли ћете се носити са одговорношћу која вам је поверена.

тумачење сна носи девојка

Сан у коме носите девојку најављује радосне догађаје. Девојка је шармантна, слатка и привлачна – очекује вас невероватно познанство. Девојка је неупадљива, бледа – требало би да обратите пажњу на своје здравље, одморите се. За слободног човека сан док носи девојку на рамену – љубав је веома блиска и веза ће се завршити браком.

тумачење сна носи девојка

Девојка која је дошла у сну жива је емоција у стварности. Ношење нечега у сну значи промену. Ношење девојке, а истовремено не осећати нелагоду, умор значи да ће посао који сте замислили у стварности бити успешан за вас.

Зашто сањати да носите

Летња књига снова

Носите воду у кантама (вода) – Срећом.

Носите на раменима – Носите нешто на раменима – до тешког посла који ће се дуго вући.

Носите празне канте – до банкрота.

Носити празне канте – лоша срећа.

Носите терет – Носите терет на раменима и веома тежак – натоварите терет брига на своја рамена.

Зашто сањати да носите

Тумачење снова од А до Ж.

Ако у сну носите велики и веома тежак терет, имаћете дуг живот пун брига, љубави и милости. Ношење тешког пртљага, одбијање услуга носача због недостатка новца – такав сан вам представља велики губитак, губитак имовине или породичне свађе.

За младу девојку сан у коме носи пуну канту значи срећан избор младожење; а ако је канта празна – фрустрирано венчање.

Чудан сан у којем сте негде у журби, носећи у рукама зарђалу тестеру, значи да, упркос неуспесима који су вас недавно задесили, за вас није све изгубљено и моћи ћете да вратите оно што сте изгубили камата.

Ношење корпе пуне гљива или бобица представља срећну случајност која ће вам омогућити да постигнете нечувен успех. Ако сте носили корпу, посрнули и разбацали сав њен садржај – чека вас незадовољство властитим активностима и промена занимања.

Ако у сну носите горућу лампу која вам осветљава пут у мраку, то значи да ћете постићи независност и независност о којој сте сањали, али то вам неће угодити. Ношење непаљене лампе знак је несреће и губитка.

Ношење џема или киселих краставаца на продају у сну – прочитајте ласкаве критике о себи у штампи.

Ношење кише по вама знак је надолазећих брига и сумњи.

Сан у којем кући доносите плату представља разне промене у животу. Ношење велике количине државног новца – до сиромаштва и тешкоћа.

Зашто сањати да носите

Модерна књига снова

Ако сте сањали да у рукама носите фењер, онда ће вам ваш добронамерни однос према људима помоћи да освојите срца људи и стекнете много пријатеља. Ношење бакље у руци симбол је успеха у љубави и замршених дела. Међутим, ако се бакља угаси, очекујте невоље и неуспјехе. Ако у сну носите било који терет, савијајући се под његовом тежином, онда вам то представља менталну конфузију и материјалне губитке.

Зашто сањати да носите

Источна књига снова

Ако сте сањали да у рукама носите фењер, то значи да ће вам ваша добротворност помоћи да освојите срца људи и стекнете много пријатеља. Ношење бакље у руци – до успеха у љубави и замршеним пословима. Међутим, ако се бакља угаси, очекујте невоље и неуспјехе. Ношење било каквог терета, савијање под његовом тежином, – до менталног бацања и материјалних губитака. Ношење крста озбиљан је животни тест.

Зашто сањати да носите

Психоаналитичка књига снова

Шта значи носити некога или нешто у сну 1. Ако особа носи нешто у сну, потребно је да погледа оно што доживљава као сметњу или препреку. 2. Са психолошке тачке гледишта, особа преузима одговорност за некога и то му представља терет. 3. Кад смо у сну спремни нешто да понесемо, преузимамо духовну одговорност.

Зашто сањати да носите

Тумачење снова вештице Медеје

Носите – Носите неопходне ствари или подижите пртљаг – Наставите оно што сте започели, не бојте се потешкоћа Носите (вуците, вуците) тешко, тешко, гадно – Невоље или болест су неизбежне. Ако је могуће, одмакните се од посла. Неко вас води – Не можете без спољне помоћи. Препоручите пријатеље

Носи воду (воду) – За вести.

Ношење ковчега на раменима – до опоравка и дугог живота.

Царри (трансфер) – „Не могу да поднесем (не могу да поднесем)!“ „Носити на рукама“ – бринути, угодити, волети. Погледајте Додај. Терет.

Носите воду у кантама – до профита.

Зашто сањати да носите

Тумачење снова крилатих фраза

ЛЕЖАЊЕ (преношење) – „Не могу то да поднесем (не могу да поднесем)!“, „Планови излегања“, „прање прљаве постељине у јавности“ (јавно приказивање негатива). „Носи на рукама“ – да се бринеш, молим те, љубави. Види додати. терет.

Ко сам ја?

Снови у којима је девојка морала да се носи у наручју могу много рећи о самом сањару. Ако је одрасла дама сањала да покупи уплакану девојчицу, а беба се одмах смирила, књига из снова Денисе Линн је сигурна да је сањар у стварном животу способан да превазиђе страх или неуспех.

Када сте у сну имали среће да носите своју ћерку и обрадујете се таквој прилици, у стварности је препоручљиво да преиспитате свој друштвени круг: не иде ли превише пажње на непријатне личности на штету породице и пријатеља?

Изводљивост и значење снова

Спавајте од петка до суботе
У сну је савет шифрован, наговештај како убудуће деловати за уснулу особу или његове вољене. Светао и пријатан сан обећава срећу у текућим пословима и подухватима. Слике на којима постоје препреке или ограничења имају супротно значење. Снови за овај дан у недељи су пророчански.

Завирите у дубину подсвести и сазнајте о чему сањате. Шта значи оно што је видео, рећи ће. И још прецизније, разумевање сна ће помоћи.

Време је за акцију

Тумачење снова луталице врло позитивно објашњава зашто неко сања да носи дечака у наручју. Сањач је много јачи него што је мислио, па у стварности нема ни једног објективног разлога да попусти пред тешкоћама.

Ако случајно видите одраслог сина како седи на коленима, ризикујете да пропустите повољан тренутак ако ништа не предузмете.

Превоз животиња

Предвиђање у Вангиној књизи снова, у шта се сања пребацивање мачке, обећава низ невоља. Делимично ће њихов кривац бити љубитељи ширења гласина иза њихових леђа. Проблеми и озбиљнији нису искључени: здравствено и финансијско стање може се нагло погоршати као резултат негативних магијских сметњи.

Када се у сну догоди да милује маче, у стварности постоји велика вероватноћа да ћете упасти у лошу причу подлегавши примамљивој понуди. Сан у коме сте морали да транспортујете или користите пса као прибор обећава велике породичне свађе.

Хаљина и књиге

Универзална књига снова садржи објашњење зашто сам сањао да носим књиге у рукама. Ако сте сањали да вам их је пријатељ предао, у стварном животу послушајте његов савет. Ако сте их купили или позајмили у библиотеци, предстојећа посета гостију биће не само пријатна, већ и информативна. Ако вам је непозната особа успут узела књигу, немогућност чувања тајности информација може бити веома штетна.

Књига снова 21. века ће вам рећи зашто сањате да покупите белу хаљину из продавнице. Радња се може сањати уочи правог вјенчања, у том случају то је одраз дневних брига. Ако вјенчање у стварности није предвиђено, симбол најављује популарност.

Шта носи будућност?

Носи девојку у сну

Предвиђања тумача

Често књига из снова коју носите у наручју доживљава негативно, таква визија може упозорити на почетак болести код вашег блиског рођака. Ноћни вид, где седите у наручју друге особе, имаће потпуно другачије значење. У овом случају тумачи обећавају да ће добити помоћ, подршку у тешким временима.

Хассеин тумач

Када ће у ноћној визији момак носити девојку у наручју, извесна дама ће почети да му поставља стварне захтеве у стварности. Било је тешко, што значи да ће ови захтеви бити досадни и збунити сањара.

За удату жену, визија ношења у наручју је врло негативна. Нови познаник ће је моћи завести, присилити на издају. Уснула жена ће јако жалити због своје одлуке, али ће жаљење бити закаснело.

Према књизи из снова, држање бебе која вам је у стварности потпуно непозната чудан је симбол. У стварности ћете морати да проведете доста времена да докажете своја права и браните своје гледиште.

Једноставна визија, када нисте обраћали пажњу на то ко вас носи у наручју, али се сама чињеница овога запамтила, прилично је негативна. Ускоро ћете се разболети, болест ће бити озбиљна и захтеваће дуготрајно лечење.

Преносити гравитацију у сну

Преношење рођака – болест ће директно утицати на њих.

Езотерични тумач

Издржати тежину у ноћном виду значи да ће вас у стварности савладати велика туга.

Тумач нуди низ прилично занимљивих предвиђања за различите заплете:

 • носити канту воде у рукама – сањар се труди да заборави неке прошле догађаје који га тиште;
 • носити особу – на рутински посао;
 • држите другу особу на тежини – од вас ће се тражити да делујете као јемство у финансијским трансакцијама, ако пристанете на ово, можете много патити;
 • носе вас на рукама – материјална подршка, посебно такав сан је позитиван ако је сањар мушкарац.

Носи канту воде

Када у сну момак носи своју жену у наручју, ускоро ће сазнати за њену трудноћу.

Модерна књига снова

Када момак у сну носи девојку у наручју, то у стварности значи да ће морати озбиљно разговарати са њеним родитељима. Ако је у визији била сродна душа, предвиђање ће се дефинитивно остварити.

Видети бебу у наручју – добијте неочекиван задатак, биће вам прилично озбиљан.

Да ли сте подигли тежак терет? То значи да ћете се суочити са великим проблемима.

Шта каже Милер?

Чувајте бебу у сну

Сањао сам да носим терет – невоље или болест. Густав Милер је веровао да ће вам, што вам је теже ходати, бити озбиљније невоље. Када се болест смири у вашем телу, мораћете да потрошите много времена и новца на лечење.

За разлику од других тумача, Милер је такође негативно гледао на визију у којој сте га носили у наручју. Исте се тешкоће очекују, али само вам судбина даје знак: особа која вас носи помоћи ће у невољи или ће се бринути у случају болести.

Држање рођака на тежини – догодиће му се невоље, па ћете му морати помоћи.

Ако особа која спава каже да у сну носим туђу бебу у наручју, требало би да размисли неколико пута пре него што започне нови посао. На путу до циља чекаће га толико препрека да је сасвим у реду да не започне своје планове. Књига из снова такође каже да сањар има мало вјештина и знања у овој области, вриједи научити мало више.

Носите своје одрасло дете у наручју – ускоро ће му требати ваша повећана пажња. Одвојите време за њега, у противном може доћи у велике проблеме.

Чувајте лепо запакован поклон у сну

Милер је такође дао неколико предвиђања женској половини човечанства:

 • према књизи из снова, момак носи сањара у наручју – у стварности ће се суочити с непоштовањем, одређени мушкарац може је јако увредити;
 • друга половина носи на себи прелепог странца – у стварности вам припрема неочекивани поклон;
 • странац са девојком у наручју – жртвоваћете своје привилегије да бисте некоме удовољили;
 • видети особу са поклоном који је лепо упакован – у стварности ћете бити лишени материјалних користи, једноставно их нећете добити.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 02/06/2023

Views: 5335

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.